0722 222 025 office@mon-bijou.ro
  • CERCEI - 6 CERCURI

CERCEI - 6 CERCURI

Cercei cu 6 cercuri din alama innegrita cu pigmenti oxidati

  • Pret: 100,00 Lei

  • Fara TVA: 84,03 Lei

Bijuteriile din alamă sunt create printr-un proces care este complet artizanal și manual. De la acuratețea tăierilor până la procesul de gravare, alama se remarcă datorită unei unicități care este imediat recunoscută prin atingere. Formele sale sunt inspirate din călătorii și din dorința de descoperire.

Bijuteriile din alamă trebuie ținute departe de substanțele corozive, astfel încât să se evite deteriorarea stratului superior. Pentru a menține strălucirea naturală a bijuteriilor dumneavoastră, în special a acelor produse caracterizate printr-o placare complet manuală (Silver, Gold, Gold Rose), vă sfătuim să evitați expunerea acestora la substanțe chimice precum dezinfectante, parfumuri, loțiuni de corp și apă de mare. De asemenea, vă recomandăm să fie îndepărtate înainte de baie. Bijuteriile noastre sunt hipoalergenice. Toate bijuteriile sunt testate pentru nichel, ceea ce înseamnă că toate conțin o cantitate minimă de nichel, în conformitate cu parametrii legali europeni.

Etichete: Cercei cu 6 cercuri din alama innegrita cu pigmenti oxidati

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun
Livrare produselor din cadrul magazinului online se efectueaza prin intermediul unei companii de curierat, iar termenul de livrare al produselor este cuprins in 1 - 14 zile.

Produse similare

CERCEI - 6 CERCURI

CERCEI - 6 CERCURI

100,00 Lei