0722 222 025 office@mon-bijou.ro

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Site-ul www.monbijou.ro sunt proprietatea Mon Bijou SRL , cu sediul in Sos. Pantelimon 358-362, bloc 15ABC, scara A, ap. 10. Cod postal 021665, Sector 2, Bucuresti, cod fiscal 18332843, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/1407/31.01.2006, punct de lucru: Calea Victoriei 222, Bucuresti, denumita in continuare Mon Bijou.

Vizitarea acestui site, sau achizitionarea de produse prin magazinul online monbijou.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. monbijou.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara alta notificare.

Securitatea datelor personale

Datele personale furnizate catre monbijou.ro vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Acestea vor fi utilizate pentru confirmarea comenzilor, informarea prin email sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, eventualele promotii, buletinele informatice periodice etc.

Informatiile primite de la clienti nu vor fi puse la dispozitia nici unei persoane fizice, juridice, institutii, etc., decat in cazul in care sunt solicitate justificat de catre autoritatiile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau in cazul in care se abuzeaza in orice fel de compania noastra.

Respectam si garantam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti.

monbijou.ro garanteaza faptul ca va respecta drepturile conferite de legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date

Orice utilizator poate solicita stergerea datelor personale din baza noastra de date printr-o cerere in scris trimisa companiei noastre sau accesand sectiunea modificarii/stergerii acestora. 

Statutul de utilizator

Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces la contul pe care vi l-ati creeat in acest site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator / adresa de email fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. Sunteti in deplina cunostinta de cauza ca pentru orice utilizare a site-ului nostru, pentru orice comenzi si plati facute din contul dumneavoastra in acest site sunteti pe deplin responsabil.

In momentul in care va creati un cont aveti obligatia sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra asa cum sunt specificate in campurile de inregistrare ca utilizator.

In cazul in care consideram ca ati incalcat aceste obligatii, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul pe o perioada nedeterminata, fara nici o notificare prealabila.

Modalitati de plata


Plata online - Puteti opta pentru plata comenzii dumneavoastra online, cu cardul bancar. Tranzactia va fi efectuata in conditii de siguranta si confidentialitate depline, sigur si rapid prin intermediul procesorului de plati online EuPlatesc.ro

Preturile produsele comercializate contin TVA

Pentru optiunea ridicarea produselor din magazin plata se poate face DOAR ONLINE.

Conditii de returnare a produselor


Conform Ordonantei Guvernului nr.130 din 2000, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din site-uri , folosind tehnicile de comunicare la distanta:

“Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta , fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.”

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, cu toate componentele si accesoriile primite la cumparare , cu etichete intacte si fara a prezenta urme de folosire, deteriorare sau uzura si va fi insotit de factura fiscala si chitanta.

Cumparatorul este obligat sa notifice monbijou.ro intentia sa de a returna produsul/produsele achizitionat/e, in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea produselor.

Clientului ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile lucratoare de la data notificarii. Returnarea produselor se va face prin curierat rapid, in cazul de fata prin Fan Curier.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client. Taxa pentru retur este de 10 lei. De asemenea, daca clientul alege sa returneze cu un alt agent decat cel mentionat mai sus (inclusiv Posta Romana), atunci acesta va trebui sa suporte integral toate cheltuielile de livrare.

Coletele care nu vor indeplini conditiile mai sus mentionate, vor fi refuzate.

In cazul returnarii unui produs care nu se afla in aceeasi stare in care a fost livrat, monbijou.ro va considera returul ne – valid si va fi indreptatit sa refuze restituirea pretului. In aceasta situatie, clientul va fi informat asupra acestei decizii.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face in cel mult 5 zile calendaristice de la confirmarea returului, numai prin virament bancar.

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitate de catre client, nu se ramburseaza.

Valoarea obligatiilor banesti ale furnizorului fata de clienti nu poate depasi valoarea sumelor incasate. Clientul nu poate pretinde nici un fel de daune morale sau materiale peste aceste sume.

Pentru mai multe informatii despre cum puteti face returul, gasiti AICI.


Garantia produselor


Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legea 449/2003 si O.G. 21/1992.

Produsele Mon Bijou SRL sunt garantate pentru o perioada de 30 de zile de la data livrarii.

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect, impreuna cu accesoriile aferente. In cazul nerespectarii acestor prevederi , produsele pot fi returnate solicitantului fara a i se solutiona garantia.

Pentru pastrarea caracteristicilor calitative ale produselor, trebuie sa respectati recomandariile de intretinere conform simbolurilor de pe eticheta produsului. Orice incalcare a acestora duce la anularea garantiei.

Newsletter, abonare/dezabonare

Primirea newsletterului presupune completarea unui formular de catre utilizator si acceptarea neconditionata a documentului, in cazul in care nu si-a exprimat deja acest accord.

Datele preluate de la utilizator in scopul expedierii newsletter-ului vor fi folosite de catre monbijou.ro in limitele conditiilor de securitate a datelor personale.

Abonarea si dezabonarea la newsletter-ul site-ului monbijou.ro este gratuita, voluntara si se poate face in orice moment urmand instructiunile din subsolul fiecarui email.

monbijou.ro isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora va trimite newsletter, cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice utilizator sau client care si-a exprimat anterior consintamantul de a primi newsletter-uri, fara nici un angajament ulterior din partea monbijou.ro, sau vre unei notificari prealabile a acestuia.


Limitarea de responsabilitate


SC Mon Bijou SRL nu poate fi ținută responsabilă în față nici unei persoane fizice sau juridice care folosește sau se bazează pe conținut.

SC Mon Bijou SRL nu poate fi ținută responsabilă pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației de tip conținut prezentată sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni în prezentarea conținutului care pot conduce la orice fel pierderi.

În cazul în care un Utilizator/Client consideră că un Conținut expediat prin orice mijloc de către monbijou.ro, violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate să contacteze pentru detalii SC Mon Bijou SRL, conform detaliilor de contact, astfel încât SC Mon Bijou SRL să poată lua o decizie în cunoștință de cauză.

SC Mon Bijou SRL nu garantează utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial și/sau integral conținutul, de a reproduce parțial sau integral conținutul, de a copia, sau de a exploata orice conținut în orice altă manieră, sau de a transfera vreunui terț orice conținut asupra căruia are și/sau a obținut acces, în baza unui acord de utilizare, fără acordul prealabil scris al monbijou.

SC Mon Bijou SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legături din conținut, indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii acestora.

SC Mon Bijou SRL este exonerată de orice vină în cazul utilizării siteurilor și/sau al conținutului transmis către Utilizator sau Client prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul siteurilor, email-ului sau al unui angajat al SC Mon Bijou SRL, atunci când această utilizare a conținutului poate sau produce pagube de orice natură de partea Utilizatorului, Clientului și/sau oricarui terț implicat în acest transfer de Conținut.

SC Mon Bijou SRL nu oferă niciun fel de garanții directe sau indirecte că:

- serviciul/produsul va fi potrivit cerințelor clientului

- serviciul/produsul va fi neîntrerupt, sigur sau fără erori de orice fel

- produsele/serviciile obținute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerințelor sau așteptărilor clientului

Operatorii, administratorii și/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o formă responsabili pentru relațiile sau consecințele acestora rezultând din, dar nelimitându-se la, achiziții, oferte speciale, promoții, promovări, sau oricare alt tip de relație / legătură / tranzacție / colaborare / etc. care pot apărea între client sau utilizator și oricare dintre cei care își fac promovare directă sau indirectă prin intermediul siteului.

Litigii


Orice conflict aparut intre clienti si monbijou.ro va fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti . In cazul in care acest lucru nu este posibil, competenta revine instantelor de judecata romane.

Dispozitii finale


monbijou.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.monbijou.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo modificare prealabila a utilizatorului sau clientului.

Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare. Ne straduim ca atat imaginile produselor cat si informatiile pe care vi le oferim sa fie clare si conforme cu realitatea . Cu toate acestea pot interveni anumite erori. De asemenea nuantele culorilor produselor pot diferi usor in realitate datorita diferentelor de culoare dintre cea a produsului in sine si cea de pe monitorul utilizatorului sau clientului.

monbijou.ro nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc, care nu sunt facute de administratorul site-ului.