0722 222 025 office@mon-bijou.ro

CERCEI TRIUNGHIURI INEGALE

Cercei 2 triunghiuri inegale AL17334 realizati manual din aluminiu 100% reciclat.

  • Pret: 70,00 Lei

  • Fara TVA: 58,82 Lei

Aluminiul îmbrățișează o viață nouă fiind modelat în creații unice și sinuoase, trecând de la o formă la alta. Este rezistent la apa si se adapteaza fiecarui tip de piele


Măiestria care definește produsele VESTOPAZZO asigură unicitatea și personalitatea acestora. Poți avea grijă de bijuteriile tale cu acțiuni simple pentru a-ți prețui amintirile speciale în cel mai bun mod. Aluminiul 100% reciclat nu este placat, deci poate fi spalat cu apa si sapun neutru. Bijuteriile din alamă trebuie ținute departe de substanțele corozive, astfel încât să se evite deteriorarea stratului superior. Pentru a menține strălucirea naturală a bijuteriilor dumneavoastră, în special a acelor produse caracterizate printr-o placare complet manuală (Silver, Gold, Gold Rose), vă sfătuim să evitați expunerea acestora la substanțe chimice precum dezinfectante, parfumuri, loțiuni de corp și apă de mare. De asemenea, vă recomandăm să fie îndepărtate înainte de baie. Bijuteriile noastre sunt hipoalergenice. Toate bijuteriile sunt testate pentru nichel, ceea ce înseamnă că toate conțin o cantitate minimă de nichel, în conformitate cu parametrii legali europeni.

Etichete: Cercei 2 triunghiuri inegale AL17334 realizati manual din aluminiu 100% reciclat.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun
Livrare produselor din cadrul magazinului online se efectueaza prin intermediul unei companii de curierat, iar termenul de livrare al produselor este cuprins in 1 - 14 zile.

Produse similare

CERCEI  - 3 OVALE INEGALE

CERCEI - 3 OVALE INEGALE

70,00 Lei

CERCEI 3 ZALE INEGALE

CERCEI 3 ZALE INEGALE

70,00 Lei

CERCEI   DREPTUNGHI

CERCEI DREPTUNGHI

70,00 Lei

CERCEI PATRATE INEGALE

CERCEI PATRATE INEGALE

70,00 Lei